een paar woorden

Over mij

Nauwkeurig en betrouwbaar

De balans moet goed zijn

Erkend moneybird expert, moeder en ondernemer

In je eigen leven als ondernemer moet de balans goed zijn. Voor jezelf als mens maar ook in je administratie moet de balans kloppen! Je wilt winst maken, eenvoudig op je kosten letten. Minder tijd kwijt zijn met je administratie en je aangifte doen. Ik deel graag mijn kennis tijdens een online afspraak. 

Treesje bij raam bijgesneden
Moneybird inrichten

Moneybird expert, ondernemer net als jij

Mijn naam is Treesje Wijnen. Een vat vol kennis over het voeren van een solide administratie.

Voor veel ondernemers is de administratie iets wat er noodgedwongen bijhoort. Ik help graag om voor jou je administratie eenvoudig en overzichtelijk te maken. Het begint met het goed inrichten van Moneybird, zodat het bijhouden ervan super simpel wordt.

Als dochter van een zelfstandig ondernemer heb ik al van jongs af aan gezien wat er allemaal komt kijken bij je eigen onderneming. Niet alleen het uitoefenen van je vak maar uiteraard ook de administratie. Na ruim 8 jaar werkervaring op een accountantskantoor weet ik dan ook als geen ander dat een goed ingerichte administratie zoveel oplevert; overzicht, tijd, en ook het doen van je aangiftes wordt een stuk simpeler.

Online samenwerken, op afstand overal over de wereld, ik word er blij van!
Samenwerken met startende ondernemers die hun eigen weg durven gaan, daar krijg ik energie van.
Automatiseren wat kan, menselijk waar nodig, dat is mijn motto.

Online werken biedt zoveel mogelijkheden en wordt steeds normaler, reizen en werken gaan met Moneybird prima samen. Met m’n laptop en de app op m’n mobiel heb ik alles bij me wat ik nodig heb, om jou te kunnen helpen goed van start te gaan.

Als jouw administratie goed is ingericht en jij het gevoel hebt dat je er grip op hebt en lekker van start kan, dan ben ik geslaagd.

Kennismaken?

Neem contact op voor een afspraak

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en hoe ook jij je administratie met gemak en misschien wel met plezier kan gaan bijhouden?

Scroll naar boven