Je administratie online

Je administratie online

Je bent net begonnen als ondernemer of misschien al een tijdje bezig. Je weet dat je administratie er ook bij hoort maar stapels met bonnetjes, facturen, mappen vol en super veel tijd kwijt aan het inboeken ervan? Nee hoor zo hoeft het zeker niet! 

Je kiest een online boekhoudpakket, Moneybird, download de app op je telefoon en je bent klaar om je administratie simpel en snel bij te houden. 

Je begint met het goed inrichten van Moneybird, hiermee ben je al goed onderweg. In Moneybird automatiseer je zoveel mogelijk, zoals de workflow van je facturen en offertes. Maar ook het gebruik van projecten maakt het bijhouden eenvoudig en overzichtelijk. 

Nu moet je nog je processen en workflows in kaart brengen en waar nodig optimaliseren. Je administratie goed bijhouden begint bij goede gewoontes. Elke dag een minuut en 1 keer per week 30 minuten. Dat is genoeg om je btw aangifte per kwartaal in 1 minuut te doen. En wat helemaal top is, je doet heel eenvoudig de btw aangifte rechtstreeks vanuit Moneybird, scheelt weer tijd.. 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten, of bij het bijhouden van m’n administratie. Maak vrijblijvend een afspraak in m’n agenda en ik kijk graag met je mee. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.