De waan van de dag

De waan van de dag

Welke ondernemer kent het gevoel niet, geleid worden door de waan van de dag. Je hebt het gevoel geleefd te worden door je werkzaamheden en je lijkt niet meer toe te komen aan dat wat je echt belangrijk vind.

De constante stroom mailtjes, telefoontjes van je klanten, brandjes die geblust moeten worden, je bent er de hele dag druk mee. 

Je neemt je vrijwel elke dag voor het vandaag echt anders te doen, vandaag ga je echt aan de slag met het lijstje werkzaamheden dat je hebt gemaakt. En dan, er gebeurt weer wat en voor je het weet… daar ga je weer.

Volgens Tony Crabbe, psycholoog en schrijver van het boek ‘nooit meer te druk’  is 1 van de manieren om meer grip te krijgen, taken uit te besteden. Zorg dat je de juiste mensen om je heen verzamelt met de juiste expertise. Je kan als ondernemer niet alles zelf doen, gebruik de technologieën die er zijn om slimmer te werken. 

Waar ben jij als ondernemer goed in? Waarom ben je ooit begonnen en welke taken kosten je te veel tijd en energie? Ik kijk en denk graag met je mee welke taken ik van je over kan nemen. Of het nu gaat om het bijhouden van je administratie (in Moneybird bijvoorbeeld), je mailbox beheren, het uitzoeken en organiseren van bijeenkomsten, ik werk en denk graag met je mee! Want ook voor mij geldt, ik kan niet alles, maar wat ik kan doe ik goed!

Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via TreesjeWijnen.nl en wie weet werken wij straks samen. Dan kan jij weer over tot de orde van de dag i.p.v. de waan van de dag. 

Geen reactie's

Geef een reactie