Vrijheid!

Al heel lang liep ik rond met het gevoel dat ik ‘iets’ anders wilde. Ontevreden op m’n werk, nee dat niet. Ontevreden thuis, nee zeker niet. Maar wat is het dan? Ik mis de balans, het gevoel van vrijheid, de rust. 

Nadat dit gevoel tijd heeft zitten knagen en vervelen ben ik gaan zoeken op het mooie web. En ineens waren daar Steven en Diana met hun gave onderneming Wonderlijk Werken. Hoera voor de herkenning er zijn er meer! Er zijn er meer die niet meer volgens de ‘norm’ willen leven en werken maar hun eigen weg willen gaan.Wat mailtjes over en weer later en de eerste stap is gezet. Aan de slag met de training om m’n eigen onderneming op te zetten. Maar ook om geïnspireerd en gemotiveerd te raken het op mijn manier te gaan doen. 

En nu is het zover, m’n vaste baan is opgezegd, het plan gemaakt, de website is klaar. De start van het nieuwe avontuur; als VA volledig locatie onafhankelijk kunnen werken en leven. 

Maar dan? Ik merk dat ik geïnspireerd en gemotiveerd moet blijven om m’n eigen weg te gaan. Niet altijd bezig te zijn en te willen voldoen aan het beeld wat anderen hebben. En ja dat is moeilijk, want je bent zo gewend en zo getraind eigenlijk in het doen zoals men zegt dat moet. 

Kansen komen niet altijd vanzelf op je pad, je moet ze ook creëren. Vrijheid is er, je moet alleen wel durven deze te nemen. Het gaat allemaal om keuzes maken. Ik kies ervoor om hier in Nederland te blijven wonen, maar wel te willen en te gaan reizen. De wintersport is geboekt, de reis naar Sri Lanka wordt gepland en wie weet wat nog meer? De vrijheid voelen, rust en balans zitten ook in het genieten van de zon en met je laptop buiten gaan zitten. 

Keuzes maken, durven leven, durven doen wat bij jou past. Wat kies jij? Zin om een keer van gedachte te wisselen of om te weten wat ik kan doen zodat jij meer vrijheid krijgt? Ik hoor graag van je!

Geen reactie's

Geef een reactie